Lämmitin- ja ilmastointihuolto

Wihurin ilmastointi- ja lämmitinkorjaamo palveluksessasi

Tarvitsetteko ilmastointi- tai lämmityslaitteita vaativaan käyttöön? Tarvitsetko asiantuntevaa korjauspalvelua vai kenties varaosia? Wihuri ilmastointi- ja lämmitinkorjaamo auttaa sinua kaikissa Eberspächer-lämmittimiin liittyvissä asioissa. Henkilökunnallamme on vuosikymmenien kokemus myös ajoneuvojen ilmastoinneista.

Eberspächer-ajoneuvolämmittimet

Sähkötolpista riippumattomat Eberspächer-ajoneuvolämmittimet ovat tunnettuja kestävyytensä, tehokkuutensa ja edistyksellisen tekniikkansa ansiosta. Kauttamme saat kaikki Eberi-tuoteperheeseen kuuluvat tuotteet asiantuntevasti asennettuna. Käytössämme on viimeisin tieto sekä testausmenetelmät, unohtamatta täydellistä varaosapalveluamme. Hydronic-vesilämmittimet ovat suunniteltu lämmittämään sekä moottorin että ajoneuvon sisätilat. Vesilämmitin asennetaan tavallisesti ajoneuvon moottoritilaan ja se yhdistetään moottorin jäähdytysnestekiertoon. Auton oma lämmityslaite puhaltaa lämmintä ilmaa matkustamoon lämmityskanavien kautta. Lämmitin ei ainoastaan sulata jäätä ikkunoista vaan lämmittää samalla myös ajoneuvon sisätilat. Airtronic-ilmalämmittimet ovat oikea valinta kun tarvitset nopeasti lämmintä ilmaa ohjaamoon, työtilaan, veneeseen, asuntoautoon tai kuormatilaan. Nämä ovat muutamia käyttökohteita, joihin ilmalämmitin soveltuu erinomaisesti. Helppokäyttöinen lämpötilan ja tehon säätö varmistaa sen, että Airtronic-ilmalämmittimet toimivat hiljaisesti ja kuluttavat vähän virtaa. Eberspächer-lämmittimiä voi ohjata perinteisten käyttökytkimien lisäksi Easy Start Remote -kauko-ohjaimella tai Easy Start Call -puhelinsovelluksella.

Ajoneuvoilmastoinnit

Ajoneuvon ilmastointilaite lisää mukavuutta ja parantaa turvallisuutta. Ajoviihtyvyys, sopiva lämpötila sekä ilmankosteus vaikuttavat kuljettajan kykyyn pysyä virkeänä ja tarkkaavaisena. Myös ilmastointilaite vaatii säännöllistä huoltoa, jotta se toimisi luotettavasti ja tehokkaasti. Ilmastointilaitteen huolto on luvanvaraista toimintaa. Henkilökunnallamme on TUKES:in kylmäaineiden käsittelyyn vaadittava pätevyys ja pitkä kokemus erilaisista ilmastointijärjestelmistä. Kauttamme saat vaativatkin ilmastoinnin korjaukset, sekä tietysti myös tavalliset ilmastoinnin täyttöhuollot. Korjaamollamme on käytössä uusimmat Ecotechnics-ilmastoinninhuoltolaitteet. Asennamme räätälöityjä Finnklima-ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiä mm. työkoneisiin ja Autoclima-ilmastointeja kuorma- ja pakettiautoihin. Käytämme asennuksissa hyvälaatuisia komponentteja, kuten Sanden-kompressoreita, Spal-puhaltimia, Good Year -ilmastointiletkuja ja Burgaflex-liittimiä. Eberspächer-ilmastointiosasto tarjoaa laadukkaat ilmastointituotteet moniin käyttökohteisiin. Tuoteperheeseen kuuluvat mm. Cooltronic-taukoilmastointilaitteet kuorma-autoihin. Uutuutena Cooltronic 1400 Slim Hatch, joka matalan rakenteensa ansiosta soveltuu myös korkeiden kuorma-autojen ohjaamoiden viilentämiseen. Eberi-tuotevalikoimasta löytyy ilmastointiratkaisut teholuokissa 4-16 kW.