Moottorit ja varavoima

Teknisen Kaupan tytäryhtiö Marine Diesel Finland maahantuo John Deere Power System:sin moottoreita ja generaattorit. Tarjoamme voimanlähteet niin merenkulkuun, teollisuuteen kuin maatiloiden varavirranlähteiksi.

John Deere Power Systems

John Deere on enemmän kuin vain mahtavia traktoreita ja harvestereja. John Deere tuottaa myös vaikuttavaa voimaa! John Deere Power Systems tarjoaa puhdasta tehoa ja tehokkuutta maalla sekä merellä liikkuvaan kalustoon.

Kaikki John Deeren koneet käyttävät omien merkkien moottoreita John Deeren venemoottorit ovat yhtä tehokkaita ja luotettavia vedessä kuin maalla. Laivojen propulsio-, generaattori- ja apumoottoreillamme on sama maine suorituskyvystään ja luotettavuudestaan, josta heidän maatalouden ja teollisuuden kollegansa ovat nauttineet vuosikymmeniä.

Optimoimme jokaisen moottorin suoritustason vastaamaan erilaisten asiakkaidemme tarpeita. Jokainen taso tarjoaa ainutlaatuisen joukon etuja, jotka sopivat erilaisiin sovellustyyppeihin – kaikki John Deereltä odottamallasi luotettavuudella.