Empas

Empas on markkinoiden ympäristöystävällisin rikkakasvien torjuntamenetelmä. Empas-laitevalmistaja on kehittänyt ympäristöystävällisiä menetelmiä vuodesta 1999 lähtien ja toiminut kasvihuone-viljelyalalla jo 40 vuotta.

Empas-laitteet ovat toimintavarmoja, kustannustehokkaita ja ympäristöarvoja kunnioittavia tuotteita. Asiakkaidemme on helppo työskennellä kaupunkialueilla, puistoissa, leikkipuistoissa, asuinalueilla, päiväkotien pihoilla, oppilaitoksissa, hautausmailla, sairaalan alueilla, maanteiden varsilla ja muissa käyttökohteissa. Empas-tuotteet sopivat myös kemikaalittomina maatalouspuolella, kuten marjatarhureille ja viljelijoille. Laitteiden painetta voidaan säätää ja käyttää Empasia myös painepesurina kivetyksien pesemiseen.

Lisävarusteiden valikoimalla saadaan helposti lisättyä monipuolisuutta talvikunnossapitoon, mm. kaivojen ja putkistojen sulatukseen sekä erikoispesuihin, kuten graffitien, öljytahrojen, purukumien ja muiden vaativien kohteiden poistoon.

Ympäristöystävällisempää rikkakasvin torjuntaa

Empasin myrkytön rikkakasvintorjunta-menetelmä perustuu 100-asteiseen veteen, joka tuhoaa käsitellyn kasvin maanpäällisen osan sekä juuristoa. Käsitelty alue pysyy mekaanista torjuntaa pidempään siistinä, sillä kuuma vesi vaurioittaa myös maassa olevaa vielä itämätöntä kasviainesta. Kaikissa Empasin työlaitteissa tärkeimmät komponentit löytyvät yhden avautuvan kannen alta, joten huoltotöiden suorittaminen on mahdollisimman helppoa.