Johnson Pump -pumput

SPX Flow Technology, Johnson Pump on yksi maailman johtavista venekäyttöön tarkoitettujen pumppujen valmistajista. Johnson Pump Marinella on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus veneteollisuuden venepumppujen valmistuksesta. Pitkän kokemuksen ansiosta johtavat venemoottori- ja venevalmistajat luottavat Johnson Pumpun tarjoamiin ratkaisuihin kaikissa pumpputarpeissaan. Johnson Pump Marinen tuotteita myydään ympäri maailman maahantuojien ja jälleenmyyjien kautta.

Pitkän kokemuksen ansiosta johtavat venemoottori- ja venevalmistajat luottavat Johnson Pumpun tarjoamiin ratkaisuihin kaikissa pumpputarpeissaan. Johnson Pump Marinen tuotteita myydään ympäri maailman maahantuojien ja jälleenmyyjien kautta.

Riippumatta siitä, oletko kokenut veneilijä ja tarvitset korvaavan pumpun veneeseesi, vai valmistaja, joka on valitsemassa pumppuja aluksen vesijärjestelmiin, olemme valmistautuneet tarjoamaan sinulle tarvitsemasi tuen. Eikä ole väliä missä liikut tai asut. Tuotteidemme, palvelujemme, varaosien ja tuen saanti ei ole koskaan kaukana. SPX:n Johnson Pump Marine tuotelinja on edustettuna nykyisin kaikissa maailman tärkeissä teollisuusmaissa, yhteensä yli kuudessakymmenessä valtiossa.