Venevarusteet

Maahantuomme ja markkinoimme laadukkaita varusteita vene- ja ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. SPX Johnson PumpParker RacorEberspächer ja Finnklima. Lisäksi toimitamme vene- ja ajoneuvokäyttöön soveltuvia kylmälaatikoita ja veneilmastointeja 12 V, 24 V, 110 V, 230 V ja 400 V jännitteellä. Ilmastointilaitteiden tehot 7000 – 180 000 BTH/h.

SPX Johnson Pump on johtavia venepumppujen valmistaja, jonka tuotteisiin luottavat niin suomalaiset alan johtavat venevalmistajat kuin venevalmistajat ympäri maailman. SPX Johnson Pumpun valikoimiin kuuluvat korkealuokkaiset venepumput kuten pilssipumput, käyttövesipumput, kannenpesupumput, jätevesipumput, siipipyöräpumput ja kiertovesipumput. Myös laadukkaat venekäymälät ja lämminvesivaraajat kuuluvat Johnson Pump -tuoteperheeseen.

Johnson Pump -käyttövesipumppuja käytetään myös yleisesti vapaa-ajan asuntojen vesipumppuina kun verkkovirtaa ei ole saatavissa ja ollaan aurinkokennojen ja akkujen varassa.

Parker Racor valmistaa suodattimia ajoneuvo- ja veneteollisuudelle. Racorin valikoimiin kuuluvat polttoainesuodattimet bensalle, dieselille ja biodieselille sekä ilmansuodattimet ja kampikammiosuodattimet.

Valikoimiimme kuuluu myös Parker Compact EHA sähkö-hydrauliset tasosäätimet sekä Lightraulics komposiittirakenteiset hydraulisylinterit.

Eberspächer-polttonestekäyttöiset lämmittimet ovat kuuluisa kestävyytensä, tehokkuutensa ja edistyksellisen tekniikkansa asioista. Innovatiivinen lämmitystekniikka takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden kaikissa käyttökohteissa.
Eberspächer-tuoteperheeseen kuuluvat Hydronic-vesilämmittimet, Airtronic-ilmalämmittimet sekä Eberspächer-ilmastointituotteet. Markkinoimme Eberpächer-järjestelmiä kuluttajille koko Suomen kattavan koulutetun huolto- ja myyntiverkoston kautta.

Kotimaiset Finnklima-kennopuhaltimet ja -ilmastointijärjestelmät voidaan valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kokoonpano tapahtuu omalla tehtaallamme Vantaalla. Oman suunnittelun ja valmistuksen ansiosta kykenemme nopeaan ja joustavaan toimitukseen myös pienemmissä erissä.