Linde pääkuva

Linde -trukit ja sisälogistiikkaratkaisut

Yritysten toiminnan ja toimintaympäristön muutokset sekä tuotannon sykliset vaihtelut edellyttävät kone- ja laitetoimittajilta nopeaa ja muuntautumiskykyistä kumppanuutta. Trukki- ja varastointiratkaisuja toimittavien palveluyritysten on kyettävä elämään mukana muuttuvissa tilanteissa ja pystyttävä palvelemaan asiakaskumppaneitaan joustavasti. Siinä me olemme vahvimmillamme.

Tehoa ja tuottavuutta Linden trukki- ja sisälogistiikkaratkaisuilla

Trukeissa on eroja – Linde tarjoaa enemmän

Linde-trukeilla on taloudellisuutensa, ympäristöystävällisyytensä, luotettavuutensa ja erinomaisen ergonomiansa ansiosta vankka asema myös Suomen trukkimarkkinoilla. Linden laaja trukkimallisto käsittää kaikentyyppiset trukit pienimmistä lavansiirtovaunuista aina konttikurottajiin. Euroopan suurimpana trukkivalmistajana Linde on vastannut myös globaaliin haasteeseen. Linde toimii kaikilla mantereilla yli sadassa maassa, ja nimi Linde yhdistetään kaikkialla huippulaatuun. Yhteistoiminta koko Euroopan alueella ja erityisesti muiden Pohjoismaiden sekä Baltian maiden kanssa toimii mutkattomasti, ja yhteisiä sekä yhteensopivia palvelukonsepteja kehitetään jatkuvasti.

Linde-trukkimallisto kattaa sisälogistiikan koko kirjon: haarukka- ja lavansiirtovaunut, pinoojat/tukipyörätrukit, markkinoiden laajimman valikoiman työntömastotrukkeja, alhaalta ajettavat kapeakäytävätrukit sekä modulaarisesti asiakasräätälöidyt kombitrukit. Mallistoa täydentävät Linden matala- ja korkeakeräilyyn soveltuvat trukit. Saatavilla on myös moniin tarkoituksiin muuntuva vetotrukkimallisto. Kaikkien näiden vaihtoehtojen lisäksi Linde tarjoaa legendaarista pakkasvarastotekniikkaa sekä räjähdyssuojattuja trukkeja.

Tutustu trukkivalikoimaamme

Menestyvän liiketoiminnan ylläpitämiseksi tarvitaan muutakin kuin erinomaiset trukit. Yhdessä Wihurin Tekninen Kauppa ja Linde tarjoavat asiakkailleen joustavan ja kattavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluu monipuoliset rahoitus- ja vuokrauspalvelut, huolto- ja huolenpitosopimukset, kalustonhallinta sekä käytönseurantaratkaisut. Laadukkaat vaihtotrukit ja konevuokraus täydentävät palveluratkaisujamme. Käytössäsi on koko maan kattava palveluverkosto.