Öljy-, neste-, ja paineilmajakelu

Gartec on valmistanut ammattikäyttöön tarkoitettuja huoltolaitteita jo 20 vuoden ajan. Gartecin valikoimassa on kaikkea öljyjen, nesteiden, rasvan ja paineilman jakeluun ja käsittelyyn. Varastossamme on keloja, letkuja, pumppuja ja mittareita. Tarvittaessa voimme toimittaa täydellisen öljynjakelujärjestelmän jäteöljylaitteineen ja valvontaohjelmineen.

Öljyn jakelulaitteet

Öljynjakeluun löytyy pumppuja eri painesuhteilla ja eri tuotto-ominaisuuksilla. Tynnyri- tai seinäasennuksille on saatavana omat varusteensa. Digimittareissa löytyy sekä standardimittarit että vakauskelpoiset mittarit. Letkukeloissa on sekä umpi- että avokeloja ja letkun pituuksina yleisimmin joko 10 tai 15 m. Siirreltävään tynnyrikäyttöön on saatavana tynnyrikärrysarja joko letkukelalla tai ilman. Öljynvalvontaan on tarjolla ohjelmisto, jolla voidaan hallita kaikkia öljykeloja historiatietoineen sekä säiliöiden tilannetta.

Jäteöljyn käsittelylaitteet

Jäteöljyn keräilykärryjä on sekä kevyelle että raskaalle kalustolle. Jäteöljyn siirtoon käytetään yleisimmin kalvopumppuja kohteeseen sopivilla varusteilla. Saatavana on erilaisia jäteöljyn siirtoon tarkoitettuja sarjoja. Jäteöljyn varastointiin on tarjolla erikokoisia säiliöitä.

Rasvan jakelulaitteet

Rasvavoiteluun löytyy laitteita käsiprässistä jakelukanavistoon. Yleisesti käytetty rasvauslaitteisto on tynnyrikärry paineilmatoimisella rasvapumpulla, letkulla ja pistoolilla.

Jakelulaitteet muille nesteille

Jäähdytinnesteen, lasinpesunesteen ja veden jakeluun on tarjolla samanlaisia avo- ja umpiletkukeloja kuin öljynjakeluunkin. Kelakoko ja letkun pituus katsotaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Jäähdytinnesteelle ja lasipesunesteelle on valikoimassa omat pumput. Jakelupisteeseen voidaan asentaa joko digitaalinen määrämittari tai pelkkä pistoolihana. Pesuliuottimen suihkutukseen on Gartecilla paineilmatoiminen suihkutuslaite.

Automaattivaihteiston öljynvaihtolaitteet

Automaattivaihteiston öljynvaihtoa suositellaan kaikille asiakkaille, joilla ajokilometrejä on autossa vähintään 100 000 km. TopAuton valmistamat automaattivaihteiston öljynvaihtolaitteet ovat helppokäyttöisiä ja erittäin varmatoimisia. Laitteet on varustettu suomenkielisellä ohjelmalla ja tulostimella. Laitteiden mukana tulee perus-adapterilajitelma, joilla saadaan letkujen kiinnitys n. 80-90 %:iin henkilöautoista. Näiden lisäksi löytyy lisävarusteena erillisiä adaptereita tai kokonainen lisäadapterisalkku. Letkuja ei voi kytkeä väärinpäin, sillä laite tunnistaa aina oikean kiertosuunnan ja käyttää tätä. TopAuton Speed 2000 -mallissa on lisäksi öljynvalutusastia, jolloin erillisen jäteöljykärryn tarve poistuu. Jäteöljy menee suoraan jäteöljysäiliöön ja punnittavaksi elektronisella vaa’alla.