Ympäristönhoito

Wihuri on markkinoiden johtava taajamien kunnossapitoon tarkoitettujen ympäristönhoitokoneiden ja työlaitteiden kokonaistoimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisun kaikkiin katujen ja teiden ympärivuotiseen puhtaanapitoon. Koko maan kattava jälkimarkkinointiverkostomme takaa, että koneesi on aina toimintakunnossa.

Valikoimassamme on Wille-ympäristönhoitokoneet, jotka on suunniteltu neljän vuodenajan haasteisiin.

Willen ohjaamon sijainti eturungossa sekä runko-ohjaus antavat kuljettajalle erinomaiset työskentelyolosuhteet. Wille-koneita on saatavilla kokoluokissa 2-7 tonnia.

Willen monipuolinen hydrauliikka ja konstruktio mahdollistavat useiden työlaitteiden yhtäaikaisen käytön, esimerkkinä auraus + hiekoitus ja linkous + hiekoitus. Koneen moottoritilan yläosa voidaan myös hyödyntää sijoittamalla siihen esimerkiksi vesisäiliö, lava tai vaikkapa lautassirotin. Talvella hiekannoston jälkeen voit samalla Wille-koneella pestä kadut, ja sen jälkeen varustaa koneen kesä- tai syystyölaitteilla: pesurilla, avoharjalla, leikkurilla, henkilönostimella, lehti-imurilla, keräävällä harjalla, harjakauhalla tai vedettävällä harjakoneella.