Avoimet työpaikat

Kuulostaako teknisen kaupan alan työ parhaiden merkkien parissa omalta? Jos innostut tekniikasta yhtä paljon kuin me Wihuri Teknisellä Kaupalla, hae osaavaan joukkoomme, jossa onnistumiset tehdään yhdessä. Työntekijämme ympäri Suomea ovat tehneet Teknisestä Kaupasta alansa asiantuntijan ja luotetun yhteistyökumppanin.

Tekninen Kauppa tarjoaa monipuolisia työtehtäviä niin uraansa aloitteleville kuin kokeneille ammattilaisille myynnistä tuotekehitykseen. Lisäksi harjoittelumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti ja mahtavaan mekaanikkojemme porukkaan etsimme aina uusia osaajia.

Mikään ei ole parempaa kuin työ, jossa saa kehittyä, kehittää ja innovoida. Niin me ainakin uskomme Teknisellä Kaupalla ja kannustamme uusiin tehtäviin ja urakehitykseen aktiivisesti. Olemme osa perheomisteista ja kansainvälistä monialakonsernia Wihuria, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihurilaisena omannäköisen uran rakentamiseen on paljon mahdollisuuksia.

Teknisellä Kaupalta ei noin 500 eri alojen asiantuntijan myötä ammattitaitoa puutu, mutta puututko sinä? Hae meille ja tee porukastamme entistäkin etevämpi!