Pyöränsuuntaus

Hunter-pyöränsuuntauslaitteet ovat käytettävyydeltään ehdotonta huippua ja omistajalleen tuottavia. Mallistosta löytyy sopiva suuntauslaite joka tarpeeseen.

Pyöränsuuntaus

Pikatarkastus

Maahantuomme ja myymme huippuun kehitetyt Hunter-pyöränsuuntauslaitteet henkilö-, paketti-, kuorma- ja linja-autojen pyöränsuuntaukseen. Meiltä saat myös koulutuksen. Valikoimastamme löytyy myös autonvalmistajien hyväksynnällä varustetut koneet, mm. merkeille Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi ja BMW.

Hunter WinAlign- ja ProAlign-suuntauslaitteet voidaan varustaa DSP706- tai DSP708-mittapäillä henkilö- ja pakettiauton pyörien suuntaukseen. WinAlign- ja ProAlign200-laitteet voidaan varustaa myös raskaan kaluston DSP740T-mittapäillä. WinAlign-laite voidaan varustaa lisäksi raskaan kaluston DSP760T 6 -mittapään sarjalla, jolloin saadaan nopeutta ja helppoutta raskaan kaluston pyöränsuuntauksiin.

WinAlign- ja ProAlign-ohjelmat sisältävät myös WinToe-aurauksensäätöohjelman, jonka avulla ohjauspyörä voidaan säätää vaakasuoraan asentoon suoraan ajettaessa. DSP700-sarjan mittapäiden kompensointi voidaan suorittaa työntämällä yhtä helposti kuin 3D-suuntauslaitteessa. Hunter-suuntauslaitteissa on valmiina ohjearvot lähes kaikille maailman autoille. Hunter on maailman johtava pyöränsuuntauslaitevalmistaja.