Wihuri Oy Tekninen Kauppa – jotta työsi tulee tehtyä joka päivä

Jotta työsi on mahdollisimman sujuvaa, olemme kumppanisi laajasta valikoimasta laadukkaaseen jälkimarkkinointiin asti. Wihuri Oy Tekninen Kauppa myy ja vuokraa B2B-ammattilaisille laatumerkkejä muun muassa ympäristönhoitoon, maanrakennukseen, logistiikkaan, konepajateollisuuteen ja maatalouteen.

Alamme arvostettuna kumppanina ja pitkäaikaisena toimijana tunnemme asiakkaamme. Kaikki toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, mikä takaa parhaan kokonaisuuden jokaisen tarpeeseen. Tehokkaat, innovatiiviset ja kestävät ratkaisut ovat erikoisalaamme.

Vihreä traktori maataloustöissä.

Tekninen Kauppa edustaa vain korkealaatuisia merkkejä, jotka räätälöityjen palvelujemme kanssa tuovat aidosti lisäarvoa asiakkaalle. Niin John Deeren maatalous- ja ympäristökoneet, Bobcatin rakennuskoneet kuin Mazakin työstökoneet tarjoavat vaihtoehtoja vaativaankin käyttöön. Ympäristökoneemme, erityisenä ylpeydenaiheena kotimaiset Willet, ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään. Linden trukit ja W360° Intralogistics -palvelumme takaavat kokonaisvaltaiset sisälogistiikkaratkaisut. Finnkliman ilmastointilaitteet ja Eberspächerin ajoneuvolämmittimet pitävät liikkuvan kaluston lämmönhallinnasta huolen. Lisäksi W Rent-palvelumme vuokraa koneita ammattilaisille.

Missiomme on aina löytää asiakkaallemme toimivin kokonaisratkaisu. Räätälöidyt palvelumme ja koko maan kattava piirihuoltoverkostomme varmistavat, että työsi tulee tehtyä. Meiltä löytyy parhaat merkit monipuolisen palvelun kanssa.

Tytäryhtiömme

Teknisen Kaupan tytäryhtiöitä ovat Wille Machines, Marine Finland Diesel, RealMachinery, RealLift ja Wihuri Agri. Wille Machines Oy valmistaa, suunnittelee ja myy kotimaisia Wille-ympäristönhoitokoneita. Marine Finland Diesel Oy on suurin yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen laivojen dieselmoottoreiden huolto- ja korjausyhtiö. RealMachinery Oy täyden palvelun konetalona tarjoaa asiakkaalle kaikki tarvittavat tuotteet ja palvelut maanrakentamisen sekä henkilönostamisen tarpeisiin. Wihuri Agri edustaa Virossa Eberspächeriä, Wille-ympäristönhoitokoneita ja John Deereä, jonka myynti- ja huoltoverkosto kattaa koko maan.

Osa Wihuri-konsernia

Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä monialakonserni Wihuria, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta.Osana perheyritystä toimintaamme ohjaavia arvoja ovat avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus.

Missiomme • visiomme • asiakaslupauksemme

Missio

Työsi tulee tehtyä joka päivä

Visio

Olemme arvostetuin ja suosituin kumppani, joka tarjoaa tehokkaita, innovatiivisia ja kestäviä teknisiä ratkaisuja

Asiakaslupauksemme

Asiakkaana olet aina tervetullut asioimaan kanssamme.
Kanssamme on helppo asioida.
Kannamme vastuumme.