Työkalut

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on toiminut kymmeniä vuosia eurooppalaisten valmistajien laadukkaiden tuotteiden maahantuojana. Tuotevalikoimamme käsittää kattavan valikoiman erilaisia työkaluja, koneita ja laitteita teollisuuden, kunnossapidon ja korjaamoiden tarpeisiin. Meiltä löydät aina luotettavat ratkaisut ja tuotteet ammattilaisen tarpeisiin.

Tuotevalikoimaamme kuuluu maailman kolmanneksi suurimman aggregaattien valmistajan Kohler SDMO:n aggregaatit, joka tarjoaa luotettavaa ja turvallista sähköntuotantoa haastavimpiinkin olosuhteisiin. Valittavanasi on erilaisia ratkaisuja kohteesta riippuen, tuotevalikoiman aggregaatit teholuokkiin 2 -15,2 kW.

Käsityökaluista Wera, Stahlwille, VBW ja Brockhaus Heuer ovat tuotemerkkeinä tunnettuja ammattilaisille ennen kaikkea laadusta, kestävyydestä ja luotettavuudesta.

Master Climate Solutions tarjoaa ratkaisuja työkohteiden ja -tilojen lämmitykseen, ilmansiirtämiseen ja ilmankuivaamiseen. Master-lämmittimiä valintasi mukaan: kaasu-, öljy- tai sähkötoimisena teholuokissa 1-111 Kw sekä laaja valikoima puhaltimia, tuulettimia ja ilmakuivaimia ammattikäyttöön.