Logistiikka

Wihuri Teknisen Kaupan valikoimasta löydät logiistiikkaratkaisut jokaiseen käyttökohteeseen ja tarpeeseen! Valikoimastamme löydät toimialan tehokkaimpiin ja parhaisiin kuuluvat merkit, joiden kanssa työt tulevat tehdyksi jokaisena päivänä. Lisäksi huolto- ja korjaamopalveluidemme ammattitaitoisen henkilökunnan avulla koneesi pysyy huollettuna varmistaen koneesi kunnon sekä jälleenmyyntiarvon koneen vaihdon hetkellä.

Tutustu koneisiimme ja ota yhteyttä myyntimme ammattilaisiin, joiden kanssa yhdessä löydätte varmasti käyttötarkoitukseesi sopivan kokonaisratkaisun!

Modula varastoautomaatit

Jo 30 vuotta sitten Modula Lift julkaisi ensimmäisen version hissiperiaatteella toimivasta varastoautomaatista. Nyt Modula on yksi markkinoiden luotettavin ja edistynein varastoautomaatti. Modula lift -varastoautomaatti voidaan varustaa ulkoisella käyttöaukolla, joka nopeuttaa tasojen vaihtoa ja sallii esimerkiksi keventimien käytön. Automaattien toimintaa ohjaa tehokas ja helppokäyttöinen Modula WMS -ohjelmisto. Sen avulla hallitset nimikkeistön sekä kaikki päivittäiset toiminnnot, kuten keräilyn, täytön ja inventaarion. Ohjelmisto on laajennettavissa myös hallitsemaan varastosi kiinteät hyllyt. Modula WMS toimii joko itsenäisesti “Stand Alone” periaatteella tai liitetään jo olemassa olevaan ERP/WMS-järjestelmään.