Wille 275∆ – Kokoaan suurempaa suorituskykyä!

Miltä kuulostaisi pienikokoinen, mutta tehokas ympäristönhoitokone, joka mahtuu ahtaisiin paikkoihin ja jolla työskentely on vaivatonta ja helppoa ympäri vuoden?

Tai ehkä etsit koneeltasi tehoa ja mielenkiintosi herää, kun kerromme, että edellä mainittu kone on varustettu tehokkaalla 50 kW moottorilla ja koneen maksimi hydrauliikan tuotto on 110 litraa?

Tai ehkä sinua kiinnostaa älykkäät ominaisuudet? Koneeseen, josta puhumme, on asennettu Delta-sarjalaisista tutut älykkäät ominaisuudet, eli Smart Drive, Smart Cruiser, Smart Flow ja Smart Lube. Näiden kuskin töitä helpottavien ominaisuuksien lisäksi koneesta löytyy ensimmäistä kertaa täysin uusi älykäs ominaisuus, joka tekee koneen tilan tarkkailusta sekä työskentelyn suunnittelusta ja ennakoinnista entistä vaivattomampaa.

Wille 275∆ täydentää Delta-sarjan

Täysin uusi Wille 275 Delta saapuu täydentämään Willen Delta-tuoteperhettä. Ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu, ahtaisiin tiloihin vaivatta mahtuva tehokas kone on ladattu täyteen uusia työntekoa helpottavia ominaisuuksia.

Seuraa viestintäämme sekä täällä verkkosivuillamme että sosiaalisessa mediassa ja saat ensimmäisenä tiedot uudesta koneesta!