Sunnen hoonauskoneet

Amerikkalainen Sunnen on valmistanut hoonausvarusteita ja -koneita jo vuodesta 1924 alkaen. Wihuri Oy Tekninen Kauppa toimii Sunnen-tuotteiden edustajana Suomessa. Toiminnalla on pitkät perinteet, jotka juontavat yli 80 vuoden taakse. Valikoimasta löytyy sekä vaaka- että pystykaraiset hoonauskoneet sekä tarvikkeet.

Sunnen tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen palvelun. Tehdas valmistaa itse niin koneet, varusteet kuin öljytkin. Tällä varmistetaan tuotteiden ja laitteiden yhteensopivuus.

Sunnen on maailmanlaajuisesti johtava hoonauslaitteiden valmistaja. Kun valitset Sunnen-ratkaisun, saat hoonauskoneen yhteydessä parhaiten leikkaavat kivet, korkealuokkaiset hoonausöljyt, työkalut ja mittalaitteet. Sekä manuaaliset yksittäiset koneet että täysin automatisoidut Sunnen-ratkaisut sopivat vaativiin tuotantoprosesseihin, täyttäen yksilöidyt tuotantotarpeet. 90 vuoden kokemuksen myötä Sunnen tarjoaa tarkkuushoonausratkaisut eri teollisuusalojen käyttökohteisiin.

Sunnenin maailmanlaajuinen verkosto ja alan laajin konevalikoima – vaaka- tai pysty-, yksi- tai monikaraiset, vakiot tai räätälöidyt – mahdollistavat sopivan ratkaisun ympäri maailman.

Suurimpana integroitujen hoonausjärjestelmien toimittajana Sunnen ylläpitää edistyksellisiä teknologiakeskuksia ympäri maailman yli 650 henkilön voimin. Sunnenin tuotetuki toteutetaan kolmen tuotantoyksikön ja kahdeksan tytäryhtiön sekä maailmanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston kautta yli 50 maassa.