Wihurille kunniamaininta yli 90 vuodesta Venemessuilla

Wihuri on osallistunut Venemessuille ensimmäisestä vuodesta 1931 alkaen ja saa tänä vuonna kunniakirjan yli 90 vuodesta messuilla. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on ensimmäisiä messuja, joissa Wihuri tuotteineen ja palveluineen on näkynyt.

Tänään 15.2.2023 Venemessuilla Wihuri saa kunniakirjan yli 90 vuotta kestäneestä messuputkesta, sillä Wihuri on ollut mukana Venemessuilla joka kerta ensimmäisestä järjestämisvuodesta 1931 alkaen. Korona esti tapahtuman parina vuonna ja siirsi kunniamainintaa, mutta Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo ja Suomen Messujen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen ojentavat kunniakirjan. Vastaanottajina ovat Wihurin toimitusjohtaja Risto Aarnio-Wihuri sekä Marinepalvelu Power Productsin toimitusjohtaja Jami Aarnio-Wihuri.

Wihuri ja Wihuri Tekninen Kauppa iloitsevat kunniamaininnasta, koska Venemessut ovat aina olleet tärkeä tapahtuma alan toimijoille.

”On kunnia, että on saanut kulkea Venemessujen mukana koko sen olemassaolon ajan ja olemme aina voineet tarjota ajankohtaisia tuotteita veneilymaailman tarpeisiin tapahtumaan”, kertoo Finnklima lämmitys- ja ilmastointiratkaisujen sekä venevarusteiden tuotepäällikkö Timo Lehtola Tekniseltä Kaupalta.

Kun Wihuri osallistui messuille ensimmäistä kertaa 1931, tapahtuman nimi oli vielä Venerakennusmessut ja Wihuri paikalla Autola Oy:n osastolla esitellen Lockwoodin laitaperämoottoreita ja venetarvikkeita. Yli 90 vuotta myöhemmin Venemessut ovat kasvaneet Pohjois-Euroopan suurimmaksi veneilytapahtumaksi, ja Wihuri on osallistunut venemessuille aikojen saatossa monella eri tuotealueella. Tuotteina ovat olleet mm venetarvikkeet, moottorit, lämmittimet sekä veneet. Tämän vuoden osastolta löytyy Eberspächerin lämmitys- ja ilmastointilaitteita, Clion Marinen ilmastointilaitteita, Parker Racorin suodattimia, Johnssons Pump:in venepumppuja sekä John Deeren Power Systems -moottoreita.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on alansa asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, jotta he saavat työnsä tehtyä joka päivä. Edustamme parhaita tuotemerkkejä ympäristönhoidossa, maanrakennuksessa sekä maataloudessa. Palvelemme ammattitaitoisella jälkimarkkinoinnilla ja toimimme luotettuna yhteistyökumppanina sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme suomalainen perheyritys ja ylpeitä meillä työskentelevästä yli 500 eri alojen asiantuntijasta.

Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 2 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 200 oman alansa ammattilaista 30 maassa.