Vilakone lanseerasi uuden Willen ja applikaation

Wille 875Δ – ympärivuotista voimaa ja älyä suuriin tekoihin

Kun työ edellyttää koneelta tehokkuutta, Vilakoneen eilen lehdistölle lanseeraama Wille 875Δ pistää voimansa ja älynsä peliin. Tämä Delta-sarjan sekä kaikkien aikojen suurin Wille on ympäristönhoidon joka vuodenajan jättiläinen, joka kokonsa ansiosta soveltuu hyvin raskaampiin lumi- ja kuormaustöihin sekä piennarleikkuuseen. Aiempaa hiljaisempi ja tilavampi ohjaamo luo kuljettajalle ergonomisen työympäristön pitkissäkin urakoissa.

Koneen älykkäät ominaisuudet tehostavat kuljettajan työskentelyä suurimman Willen ohjaksissa. Smart Cruiser -vakionopeudensäädin mahdollistaa koneen etenemisen tarkasti ja tasaisesti, vapauttaen kuljettajan huomion työlaitteen hallintaan. Smart Flow -ominaisuus säätää moottorihydrauliikan tuottoja automaattisesti ajonopeuden mukaan. Näin ollen esimerkiksi hiekoitettaessa Willen automatiikka pitää hiekoitusjäljen tasaisena nopeuden vaihteluista riippumatta. Kuljettaja voi tallentaa koneen käyttöliittymään itselleen sopivia työlaiteprofiileja. Esimerkiksi työlaitekohtaiset liikenopeudet on mahdollista ottaa helposti käyttöön työtehtävien ja -laitteiden vaihtuessa.

”Uuden delta-mallisarjan luominen on ollut todella suuri ponnistus. Vilakoneen huippuosaava henkilökunta on työskennellyt tiiviisti yhteen, jotta saamme kehitettyä entistä älykkäämpiä ja ympäristöystävällisempiä koneita. Nyt myös isoin Willemme on siirtynyt delta-aikaan”, sanoo Vilakoneen suunnittelupäällikkö Jesse Suonsivu

Tutustu uutuuteen: Wille 875 | Wille Machines

Uusi Wille App helpottaa Wille-kuskien arkea

Vilakoneen uunituore Wille App on Wille-kuljettajille suunniteltu mobiilisovellus, josta löytää tietoa Wille-ympäristönhoitokoneista ja niiden työlaitteista sekä Wille-maailman uusimmista kuulumisista. Sovelluksen tarkoituksena on helpottaa arkea kokoamalla konetta koskevat tiedot käyttäjän taskuun. Ilmaisesta sovelluksesta löytyy muun muassa Oma Wille -osio, jonne käyttäjä voi lisätä oman koneensa. Osiosta löytyvät konetta koskevat dokumentit, kuten käyttö- ja huolto-ohje sekä varaosakirja. Oma Wille -osioon voi myös määrittää oman valtuutetun Wille-huoltopisteensä, ja käyttäjä voi ottaa yhteyttä huoltoon sovellukseen tallennettujen yhteystietojen kautta.

oneet-osiosta voi lukea nykyisistä tuotannossa olevista Wille-malleista sekä lisätietoa niiden suorituskyvystä ja ominaisuuksista. Työlaitteet-osiossa voi tutustua Willeihin saatavilla oleviin erilaisiin työlaitteisiin. Sovellukseen tulevat Vilakoneen verkkosivuilta myös uusimmat Wille-maailman kuulumiset.

”Wille Appia on tarkoitus kehittää jatkuvasti eteenpäin käyttäjien palautteen pohjalta”, kertoo teollinen muotoilija Antti Lindström Vilakoneelta.

Wille App on tällä hetkellä saatavilla Android-laitteille Google Play -kaupasta Suomessa. Sovelluksen käyttöaluetta ja kielivalikoimaa tullaan laajentamaan vastaamaan Willejen koko myyntialuetta. Sovelluksesta on myös tulossa versio iOS-laitteille.

Lue lehdistötiedote tästä