Teknisen Kaupan Korjaamolaitteille Hunter Platinum Partner -sertifikaatti

Wihuri Oy Tekninen Kauppa palkittiin huhtikuussa Yhdysvaltojen St. Louisissa, Missourissa, pidetyssä Hunterin maailmanlaajuisessa vuosikonferenssissa Platinum Partner -sertifikaatilla. Olimme yksi harvoista eurooppalaisista Hunter-maahantuojista, joka saavutti tavoitteensa 2021. Kunniakirjan kävi vastaanottamassa tuotepäällikkö Toni Myyrä Teknisen Kaupan korjaamolaitemyynnistä.

Hunter Engineering (USA) valmistaa korjaamolaitteita, joilla työskennellään pääsääntöisesti auton pyöriin ja kulkusuuntaan liittyvissä huoltokohteissa. Pyöränsuuntauslaitteet ja tasapainotuskoneet ovat maailman ehdotonta kärkeä. Myös rengaskoneet ovat nousseet viime vuosina suurempaan rooliin. Suuremmat rengaskoot, matalaprofiiliset renkaat ja kalliit alumiinivanteet tarvitsevat perinteisistä rengaskoneista huomattavasti poikkeavia ratkaisuja. Hunterin koneilla käytännössä kaikki rengas-/vanneyhdistelmät saadaan hoidettua – renkaita tuhoamatta ja vanteita naarmuttamatta.

Hunterin laitteita myydään yli 100 maassa ja pyöränsuuntauslaitteissa markkinajohtajuus on näistä lähes jokaisessa. Wihurilla Hunteria on myyty jo yli 60 vuotta ja myös Suomessa on pidetty markkinajohtajan asemaa. Huhupuheiden mukaan yhteistyö olisi alkanut jo vuonna 1955.