Stadin Mörinät 2023


STADIN MÖRINÄT 2023
9.6. klo 9-17 ja 10.6. klo 9-15

Tänä vuonna mörähtää myös pääkaupunkiseudulla!

Mörinöiltä löytyy

RealMachinerylta esillä on muun muassa DX55, DX140, DX235 LCR-7 D, DX300 LCR-47, Haulotten henkilönostimia sekä täysin sähköinen Ammann.

Tekniseltä Kaupalta Willen deltasarjalaisia sekä 40-vuotta täyttävä Wille 645, Bobcatin kaivureita, Linden trukkeja, korjaamolaitteita (Hunter, Ecotechnics, Nussbaum) ja työkaluja.

Witraktorilta esillä on John Deeren traktoreita 6120M, 6R150 sekä koneita kiinteistönhoitoon.
Sekä kattava valikoima W Rentiltä Willeistä Ammanneihin.

Mörinöiltämme löytyy tietenkin myös RealMachineryn ja Teknisen Kaupan yhteistyökumppaneita. Tapahtuma-alueeltamme löydät Novatronin, Allun, Snowekin, Sercon, Dynasetin, Geotrimin, SKF:n, Riverian, Starkin ja TuraSteelin.

Saapuminen

Tekniselle Kaupalle pääsee Kiitoradantien sekä Pyhtäänkorventien kautta. Asiakaspysäköinti alue löytyy osoitteesta: Pyhtäänkorventie 4, Vantaa.

Tapahtumabussi
Tapahtumaan osallistuvien toimijoiden välillä kulkee ilmainen bussikuljetus, jonka aikataulun voit tarkistaa linkistä: Stadin Mörinöiden bussiaikataulu Teknisen Kaupan ja RealMachineryn pysäkki löytyy nimellä RealMachinery.

Stadin Mörinät järjestetään 9.–10.6.2023. Pääkaupunkiseudun kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä tapahtuma sijoittuu Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi muihin alueen kuntiin ja kaupunkeihin.

Kaikkiaan tapahtumaan odotetaan mukaan lähemmäs 200 alan toimijaa. Mörinä-konseptin mukaisesti mukana olevat tapahtumajärjestäjät esittelevät tuotteitaan omissa toimipisteissään ja monet järjestäjien kumppanit ovat myös toimipisteissä mukana esittelemässä omia tuotteitaan ja palveluitaan.