Mansen Mörinät 12.-13.4.2024

Legendaariset Mansen Mörinät valtaa jälleen Pirkanmaan konetalot!

Wihuri Teknisen Kaupan ja RealMachineryn osastoilla Mansen Mörinöissä tulee olemaan esillä monipuolinen valikoima koneita ja laitteita. Teknisen Kaupan tarjonnasta löytyy Willen, Bobcatin ja Linden koneita sekä Hunterin korjaamolaitteita. Lisäksi esillä myös Eberspächerin laajat lämmitinratkaisut työkoneisiin sekä muihin ajoneuvoihin ja kalustoon sekä työkalumyyntimme edustuksia kuten Stahlwille.

RealMachinery esittelee Mörinöillä Develon-maarakennuskoneita ja Mecalac- sekä Ammann-tuotteita. Ensi-esittelyssä paikalla Mecalac- kaivinkoneet sekä McCloskey murskat ja seulat.

Mörinöillä voit tutustua asiantuntijoihin, laadukkaisiin palveluihin ja koeajaa koneita. W Rentin vuokrakonepalvelut ovat myös näytillä.

Tänä vuonna tapahtumassa tarjotaan grillimakkaraa sekä mustaa makkaraa!

Lauantaina viihtyy Realparkissa koko perhe, kun konepihan lisäksi kaikkia viihdyttämässä on sketsihahmo Urmas Viilunk bisnesneuvoineen sekä esiintymässä Duo Töyssy & Tervaniemi.

Hallitse kalustosi älykkäämmin

Tule tutustumaan asiantuntijoidemme opastuksella Develonin, Willen ja John Deeren kalustonhallintajärjestelmiin

Ensimmäiselle 300 vierailijalle ilmainen ämpäri!

Mukana myös näytteilleasettajat

Dynaset, Novatron, Serco, Snowek, Lametal Stark, Normet, Trafino, SKF, HydraSpecma, Metsätyö, Elpac, Finfinet, Geotrim, Steelwrist, Rototilt, VTR-Workware, Vama Turner Door ja Huutokaupat.com.

Tule tutustumaan tuotteisiin, kokeilemaan koneita koeajelulla ja tekemään parhaat varaosaostot.

Tapahtuman tiedot:

Realparkinkatu 9-13, 37570 Lempäälä

Perjantai 12.4. klo 9 -17
Lauantai 13.4. klo 9-15

Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme sekä näytteilleasettajiimme!