Juha-Matti Raatikainen Witraktorin liiketoimintajohtajaksi


Wihuri Oy Teknisen Kaupan Witraktor-liiketoiminnan uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Juha-Matti Raatikainen. Hän aloittaa tehtävässään 2.5.2024, Witraktorin nykyisen liiketoimintajohtajan Ilkka Nykäsensiirtyessä yhtiön ulkopuolelle uusiin tehtäviin.

Raatikainen siirtyy Witraktorille Ponsse Oyj:n Global Marketing Managerin tehtävästä. Hänellä on yli 20 vuotta kokemusta B2B-liiketoiminnan parissa, erityisesti metsäkoneteollisuudessa ja raskaiden ajoneuvojen sektorilla. Hän on toiminut mm. myynnin tehtävissä, tuotepäällikön tehtävissä sekä erilaisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä. Raatikaisella on kokemusta johtoryhmätyöskentelystä sekä markkinoinnin kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi hänellä on kokemusta kaupan alan perheyrityksessä toimimisesta.


Otan uuden tehtävän vastaan innostunein mielin. On hienoa päästä mukaan Witraktorin tiimiin, joka edustaa alan huippubrändejä. Odotan innolla tulevia kohtaamisia asiakkaiden ja uusien kollegoiden kanssa”, Raatikainen kertoo.

Witraktor maahantuo ja myy maailman suurimman metsä- ja maatalouskoneiden valmistajan John Deeren ensiluokkaisia tuotteita AG-, Turf-, Golf- ja Home Owner -tuotevalikoimien osalta. Witraktorin tuote-edustuksiin kuuluvat lisäksi SIP, Bomford sekä Bailey Trailers, jotka yhdessä kattavat laajan ja monipuolisen tarjoaman maatalousyrittäjille. Wihuri Oy Teknisen Kaupan liiketoimintayksikkönä Witraktor on osa Wihuri-konsernia.

Lisätietoja antaa:

Jussi Malmi
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
Toimialajohtaja 
+358451468355
jussi.malmi@wihuri.fi