Rengaskoneet

Hunter Engineering on johtava renkaanvaihtokoneiden valmistaja, joka tarjoaa laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja autokorjaamoille. Etsitkö renkaanvaihtokonetta, joka takaa nopean ja tarkan renkaiden vaihdon? Hunter Engineering renkaanvaihtokoneet ovat juuri sinulle.

Hunter Engineering renkaanvaihtokoneet ovat suunniteltu vastaamaan autokorjaamojen tarpeita. Ne tarjoavat helppokäyttöisiä ja innovatiivisia toimintoja, jotka tehostavat renkaiden vaihtoprosessia. Olipa kyseessä nopeatempoisen korjaamon tarpeet tai tarkkaa työtä vaativat projektit, Hunter Engineering renkaanvaihtokoneet täyttävät odotuksesi.

Laadukkailla renkaanvaihtokoneilla voit parantaa korjaamon tehokkuutta ja säästää aikaa. Hunter Engineering renkaanvaihtokoneet tarjoavat nopean ja luotettavan vaihto-ominaisuuden, joka vähentää seisokkiaikaa ja lisää tuottavuutta. Lisäksi helppokäyttöisyys ja intuitiiviset käyttöliittymät takaavat, että työntekijät voivat hyödyntää koneiden ominaisuuksia vaivattomasti.

Etsitkö renkaanvaihtokonetta, joka tarjoaa luotettavuutta ja kestävyyttä? Hunter Engineering renkaanvaihtokoneet ovat tunnettuja laadustaan ja pitkäikäisyydestään. Ne on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa, joten voit luottaa siihen, että koneet pysyvät toimintakunnossa pitkään.

Valitsemalla Hunter Engineering renkaanvaihtokoneen saat käyttöösi alan johtavan valmistajan tuotteet, jotka täyttävät autokorjaamojen tarpeet. Ota yhteyttä ja löydä juuri sinulle sopiva renkaanvaihtokone Hunter Engineeringltä. Nopea, tehokas ja helppokäyttöinen – valitse Hunter Engineering renkaanvaihtokone ja tehosta korjaamosi toimintaa.

TCX57

Max. renkaan halkaisija (mm)1100
Max. renkaan leveys (mm)14.5
Käyttöpaine (bar)7.6-10

TC39

Max. renkaan halkaisija (mm)1168
Max. renkaan leveys (mm)
Käyttöpaine (bar)8-12

AUTO34

Max. renkaan halkaisija (mm)1651
Max. renkaan leveys (mm)19
Käyttöpaine (bar)8-12

REVOLUTION

Max. renkaan halkaisija (mm)1270
Max. renkaan leveys (mm)15
Käyttöpaine (bar)7-10