2-pilarinostimet

KPX337LW

TuotemerkkiRavaglioli
Nostokyky (kg)3200
Nostokorkeus (mm)2010
Alin korkeus (mm)95
Nostoaika (s)
Sähköliitantä2.2kW / 400V / 16A
Kokonaisleveys (mm)3362
Kokonaiskorkeus (mm)3870

Ravaglioli – luotettava valinta autokorjaamoille!

Ravaglioli on tunnettu maailmanlaajuisesti korkealaatuisista nostimistaan, ja sen tuotteet ovat olleet luotettavia kumppaneita autokorjaamoille jo vuosikymmenten ajan.

Ravaglioli 2-pilarinostimet tarjoavat ammattitason suorituskykyä ja turvallisuutta kaikille korjaamoille. Nostimien vahva rakenne ja kestävät materiaalit takaavat niiden pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Lisäksi Ravaglioli on panostanut innovatiivisiin ominaisuuksiin, jotka tekevät nostimien käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Nämä 2-pilarinostimet tarjoavat myös erinomaisen käyttömukavuuden ja turvallisuuden korjaamoiden ammattilaisille. Ravagliolin kehittämä teknologia mahdollistaa nopean ja tehokkaan nostamisen sekä tarkan säädettävyyden eri ajoneuvojen kanssa. Lisäksi nostimien turvallisuusominaisuudet, kuten automaattilukitus ja ylikuormitussuojaus, varmistavat korjaamotyön sujuvuuden ja työntekijöiden turvallisuuden.

Hanki korjaamollesi maailmanluokan 2-pilarinostin ja nauti Ravagliolin laadusta ja luotettavuudesta. Tutustu tuotteisiin ja pyydä tarjous myynniltämme jo tänään.