Gartec

Gartec on valmistanut ammattikäyttöön tarkoitettuja huoltolaitteita jo 20 vuoden ajan. Gartecin laajasta ammattikäyttöön tarkoitetusta valikoimasta löytyy ratkaisu korjaamojen erilaisten nesteiden, öljyjen, rasvojen ja paineilman käsittelyyn. Valikoimaan kuuluu erilaisia tuotteita helpottamaan työskentelyä korjaamo-olosuhteissa. Gartecin kelat, letkut, pumput ja mittarit ovat laadukkaita ja kestäviä. Valikoimassa on myös saatavilla öljynvalvontajärjestelmä, jonka avulla öljyn ja nesteiden hävikki saadaan käytännössä kokonaan eliminoitua.

ÖLJYN JAKELULAITTEET

Öljynjakeluun löytyy pumppuja eri painesuhteilla ja eri tuotto-ominaisuuksilla. Tynnyri- tai seinäasennuksille on saatavana omat varusteensa. Digimittareissa löytyy sekä standardimittarit että vakauskelpoiset mittarit. Letkukeloissa on sekä umpi- että avokeloja ja letkun pituuksina yleisimmin joko 10 tai 15 m. Siirreltävään tynnyrikäyttöön on saatavana tynnyrikärrysarja joko letkukelalla tai ilman. Öljynvalvontaan on tarjolla ohjelmisto, jolla voidaan hallita kaikkia öljykeloja historiatietoineen sekä säiliöiden tilannetta.

JÄTEÖLJYN KÄSITTELYLAITTEET

Jäteöljyn keräilykärryjä on sekä kevyelle että raskaalle kalustolle. Jäteöljyn siirtoon käytetään yleisimmin kalvopumppuja kohteeseen sopivilla varusteilla. Saatavana on erilaisia jäteöljyn siirtoon tarkoitettuja sarjoja. Jäteöljyn varastointiin on tarjolla erikokoisia säiliöitä.

RASVAN JAKELULAITTEET

Rasvavoiteluun löytyy laitteita käsiprässistä jakelukanavistoon. Yleisesti käytetty rasvauslaitteisto on tynnyrikärry paineilmatoimisella rasvapumpulla, letkulla ja pistoolilla.

JAKELULAITTEET MUILLE NESTEILLE

Jäähdytinnesteen, lasinpesunesteen ja veden jakeluun on tarjolla samanlaisia avo- ja umpiletkukeloja kuin öljynjakeluunkin. Kelakoko ja letkun pituus katsotaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Jäähdytinnesteelle ja lasipesunesteelle on valikoimassa omat pumput. Jakelupisteeseen voidaan asentaa joko digitaalinen määrämittari tai pelkkä pistoolihana. Pesuliuottimen suihkutukseen on Gartecilla paineilmatoiminen suihkutuslaite.