Metabon akku- ja sähkötyökalut

Metabo-koneen ostaminen on tietoinen parhaan laatutuotteen valinta. Se on pitkäikäinen, kestävä, käyttäjäystävällinen ja turvallinen valinta. Aito Metabo toimii samalla tehokkuudella kuin sinä. Ja siihen kuuluu laaja-alainen huoltopalvelun tarjonta.

Metabon visio on mahdollistaa täysin johdoton työmaa

Siksi olemme panostaneet erityisen paljon akkuteknologian kehitykseen. Uusin ja paras esimerkki edelläkävijän asemastamme akkutekniikassa on uudet Metabo LiHD -akut. Markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain 18V akku tulee avaamaan lukuisia uusia käyttökohteita akkukoneille. Uusista LiHD -akuista tulee hyötymään kaikki nykyiset akkukoneemme sekä lukuisat aikaisemmin teknisesti mahdottomina pidetyt akkukoneet. Lue lisää!

Metabo on vuonna 1924 Saksan Nürtingenissä perustettu ammattisähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja. Kattava valikoima koneita ja tarvikkeita tarjoaa täydellisen ratkaisun sekä metalliteollisuuden että rakentamisen ja remontoimisen ammattilaisille.


Ketteryys ja innovaatiovoima on Metabon suurin vahvuus, ja panostus tuotekehitykseen on aina ollut voimakasta. Metabo onkin kehittänyt useita jo sittemmin markkinoille vakiintuneita teknologioita ensimmäisenä valmistajana maailmassa. Koneet suunnitellaan yhdessä koneita käyttävien ammattilaisten kanssa, jotta löydetään ratkaisut, jotka auttava sinua tekemään työsi entistä tehokkaammin ja turvallisemmin.

Tuotemerkkinä Metabo edustaa tinkimätöntä laatua, turvallisuutta, tehokkuutta ja suorituskykyä.


Metabolla uskotaan, että tulevaisuus on akkutoimisissa työkaluissa ja siksi he ovat panostaneet voimakkaasti akkuteknologiansa edelleen kehittämiseen. Metabolla kuljetaan järjestelmällisesti askel askeleelta kohti visiota johdottomasta työmaasta ja he takaavat, että uudet akut ja koneet ovat yhteensopivia myös edellisen sukupolven akkuihin.

Metabo on siis ammattilaisen varma valinta, tänään ja huomenna.